friday

mycket som har hänt dom senaste dagarna. mycket tråkiga saker men även roliga. har fått min studentmössa, gjort en polisanmälan, vart på praktiken m.m. jag har ingen ork att skriva nu så vi hörs när jag orkar...



nu ska jag i alla fall gå på bio


onsdag

Idag har jag suttit på kurs mellan kl 8.30-16.30, helt värdelös var den. Det enda som var bra var lunchen som var så jävla god. Jag somnade sista tiden för jag blev så trött på allt skitsnack. Usch.

Det är rätt mycket som är på gång just nu så ni får ursäkta att jag uppdaterar så lite. På fredag ska jag på 2 arb. intervjuer, hoppas det är något som inte bara låter bra på pappret.






skiva

Fan va kul vi hade igår tjejor. Kan man inte ha en till skiva...





sunday

Åh så skönt, idag ska jag BARA va hemma. Inte göra ett piss (eller ok städa). Ja juste sen ska jag på ett möte lite senare ikväll men det är 6 timmar kvar!!

Jag orkar egentligen inte skriva något speciellt tänkte bara tala om för er att jag lever. Ha det bra. Puss




så jävla rutten

Ja, så sant så sant, jag är så jävla rutten. Inga ordentliga genomtänkta inlägg på väldigt väldigt länge. Har helt enkelt inte tid, så ni får nöja er med mina ruttna inlägg tillsvidare.

Idag har ja vart i skolan, sen åkte jag till solna. mötte upp henke, handla lite, åt mat, åkte hem. Jag somnade vid 9 tiden igår kväll och sov till kl 8 (vaknade av mig själv!!!!) så ja har varit rätt utvilad idag känner jag. Men nu ska ja ta sista ciggen o hoppa i säng för imorgon väntar en lång dag.


4 dagar kvar till min skiva, SJUUUUUUUUUKT. mitt tema är bäst, bytte i sista sekund haha




killing me softly

Vill bara dö, sjunka genom jorden. Har så jävla mycket att göra just nu orkar inte ens tänka på det. Projektarbetet ska vara inne efter påsklovet och det är PANIK för det saknas en modell och jag har inte ens tagit alla bilder än!!!!!!! För att kunna skriva klart själva rapporten måste jag skicka in bilderna så jag kan förklara hur jag har gjort min jävla kalender. På torsdag har vi prov på ALLT vi har lärt oss i frisör, dvs fackspråket, kemiska förändringar, färg, klippsätt, alltså ALLT ALLT ALLT. Sen är det projektarbetet, prov på 8 kapitel i naturkunskap m.m. Vi har inte haft ett skit att göra på 3 år sen nu helt plötsligt så kommer ALLT. KUL liksom.



Nu ska jag plugga lite mer, och sen lite mer, imorgon lite mer. men nu blev jag lite glad för jag kom på att jag bara har en lektion imorgon, woho!! ännu mer tid att PLUGGA






Ni har det bra va, det enda ni gör är att leka äta kissa bajsa o sova. Tänk om livet hade vart så enkelt.



måndag

Orkade inte plugga igår, skummade igenom sidorna lite snabbt i boken och tänkte "äh, de får gå som det går", men de gick ju bra, hade inga fel som tur var men missade att skriva till lite saker så att ja fick avdrag på poängen. Men ett VG är alltid ett VG och det är väl helt ok med tanke på att ja inte ens hade pluggat. 

Vi samlade ihop pengarna till skivan idag, alla eftersläpp och middags biljetter. 50 000 i CASH, helt sjukt att hålla det i handen, usch får ont i magen av att tänka på det. Så jävla mycket pengar, vill bara gråta. Vet ni hur läskigt det kändes när vi skulle till banken och sätta in dom? HAHA. Det bästa var dom på banken, vi ba "aa vi vill sätta in lite pengar", "ok hur mycket då?", "eh vi vet inte riktigt men det är rätt mycket pengar", sen slänger Sanna upp kuvertet med pengarna i, och hon ba ".........vart har ni fått dom här pengarna ifrån?......................................................................." hahaha.

Nej nu är jag så jävla trött så jag håller på att dö, ska gå och lägga mig snart, behöver många timmars sömn om jag ska klara mig igenom Zigges lektion imorgon. (jag går dit för närvaron, INGET annat)


Godnatt

hål i tänderna

Fyfan va mycket skit jag har ätit den här helgen. Tacos, hamburgare, överdrivet mycket chips och godis och massa läsk. Tur att jag ska till tandläkarn snart, haha.

Idag var vi på match, vi var där vid 12 tiden för vi skulle se spelarbussen när den kom. Fyfan va mycket bengaler och raketer som sköts. Jag är ju lite smått paranoid, gillar inte folkmassor och inte raketer, men men vad står man inte ut med för att få se sitt kära AIK? Fyfan va kallt det var på norra, längtar till sommarn när man kan gå på match i t-shirt och shorts och sitta i parken och ta några öl innan matchen. Åh, drömmer mig bort... Men men vi spelade lika mot Mjällby, inga kommentarer ang. det... Skrek nog ut mina värsta aggressioner på plats och sen en bit påväg hem. Men nu är jag chill, nu är de cool! FAN nu glömde jag plugga till judeprovet. Hehe nu vet jag vad ja kommer göra resten av kvällen...


Lördag

Åkte hem till Johanna vid 2 tiden, Emma hade sovit kvar där under fredagen, senare kom Maria och hakade på oss och vi hade chips buffé. Vi skulle nämligen handla lunch och kom upp med 3 påsar chips och 3 olika chokladkakor och 5 liter cola. Fan vi hade stått och slitit o lagat mat hela dagen liksom, phu. Kollade på melodifestivalen hemma hos mamma och Björn och som vanligt så vann inte det bidraget som skulle kunnat ha en chans i stora melodifestivalen utan vi skickar ner en blond liten söt sak med en tråkig ballad som kommer glömmas bort direkt. Nej Salem var i alla fall grym och skulle ha vunnit om jag fick bestämma.











Bojans ödmjukhetsskola






Finns bara en Bojan Djordjic!


Död

Otroligt tråkig och jobbig dag på salongen. Det var bara skitgöra hela dagen, hade 1 kund... Nej ska inte klaga, vet andra salonger (inga namn nämnda) som inte låter sina elever göra ett skit, släpper en tvätt & fön kund om dom absolut inte kan klämma in den mellan två kunder. Lollo kom förbi vid halv 4 tiden och sånt uppskattas alltid. Nej nu ska vi åka och handla.

Vi hörs imorgon om ja inte uppdaterar något ikväll. Då lovar jag er ett "ordentligt" inlägg.

STRESS

Stressig dag, stressig vecka, FUCKING STRESSIG ALLT. Nu ska jag laga mat, sen äta, sen ska ja ta det jääääääääävligt lungt.


förlåt

Förlåt för att jag har vart keff på att uppdatera bloggen på senare tid. Har haft mycket att göra, kommer ha mycket att göra resten av veckan också så det kommer inte komma några "ordentliga" inlägg förrän i helgen. Då är det förresten match! Kurre Hamrin pryder mitt årskort <3


Måndag

Haha jag lyckades få med Johanna till Berlin, vi ska åka i april, känn på den! Nu är det bara så att hon är mer hypad än vad jag är. Det här messet fick jag av henne för nån timme sen. "Jasse, Jasse, Jasse! Berlin Berlin Berlin! Nu nu nu! Boka boka boka! Snabbt snabbt snabbt!!!! Annars dör vi :'(". Jag har inga normala kompisar, nu tycker jag synd om mig själv.

Idag var i alla fall första dagen på väääldigt länge jag gick upp kl 6! Och jag har varit hyffsat pigg idag, fick sån himla energi av träningen, dom där småbarnen kan verkligen smitta av sitt ADHD! Snart är det premiär för hollywood fruarna och Henke har bakat kladdkaka, bara för att det är internationella kvinnodagen idag (say whaaaaaaaaat?) Nej ja visste inte ens det förrän han nämnde det igår.



Skänker mina sista ord till Turkiet och jordskalvet som drabbat dom idag. Usch va hemskt, hela världen rasar samman... Först Haiti, sen Chile, och nu Turkiet. usch :(


Berlin, någon?

Är galet sugen på att åka till Berlin en helg i April och bara festa. Någon som är på? :)







fan...

... för första gången i mitt liv känner jag att det inte går. För första gången i mitt liv tänker jag inte ens sträva efter ett G, för första gången i mitt liv nöjer jag mig med ett IG. Det funkar inte när man har prov på 5 kap, HUR HINNER MAN ENS GÅ IGENOM 5 KAP PÅ 7 LEKTIONER?

Fuck det här...



När man har tråkigt...

...kan man roa sig med listor! WIHO

Vad blir ditt namn baklänges? 
nimsaj

Har du gjort en snöängel i år?
Nej faktiskt inte

Hur lång tid är det längsta som du har legat på sjukhus?
Det måste vart när jag opererade mig när jag var liten, vet inte kanske 2-3 nätter?

Platt eller lockigt hår?
Bra fråga, mittimellan

Vad gör du när det regnar?
Har mens, har alltid mens när det regnar

Har en dröm gått i uppfyllelse?
En dröm... Vet inte, definera dröm?

Vad har du för startsida på Internet?
about:blank

Vem ringde du senast?
Johanna

Tycker du sengångare är söta?
Haha jaaa

Har du haft vattenkoppor?
Ja

Har du någon gång testat karate?
Nej inte vad jag kommer ihåg, på fyllan kanske

Vilken mobilsignal har du?
Afu ra - Cry baby

Minimorötter eller pommes frittes?
Pommes med beadipp

Första sporten du gick på?
Simning när jag va liten

Vad längtar du mest till just nu?
Värme

Hur gammal har du tänkt bli?
Vet inte, kanske 70? Då har man levt 5 år som pensionär och hunnit tröttna sådär lagom

Vilken TV-serie är bäst?
Oj kan inte bestämma mig. SATC, Desperate, Gossip girl, Ugly betty, Heroes

Kan du gå ner i spagat?
Nej och har aldrig kunnat!

Höga eller låga strumpor?
Låga, så jävla obehagligt med höga

Vad är du mest rädd för i hela världen?
ormar, äckeldjur i övrigt, våldtäcksmän

Har du varit kär i en kändis?
Ja, va nära på att skriva nej men kom på att ja hade en crush on Dani Filth

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Det står inget roligt på laktosfri mjölk

Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Helst av allt röd, men det brukar bli grön

Vad har du för färg på ditt påslakan?
rosa, gul, grön och vit :)

Vad ska du döpa dina barn till?
Barn, vem har ens sagt att jag ska ha några barn? och DINA barn dessutom, hur kan du veta att det kommer bli plural???

Sol eller snö?
Sol.......?

Bikini eller baddräkt? 
Bikini på stranden och baddräkt i simhallen 

Är du mörkrädd?
Ja....

Riktig gran eller plastgran?
Har aldrig riktigt brytt mig

Tänt eller släckt när du ska sova?
Tänt, sen släcker man precis när man håller på att somnar

Godaste drickan till frukost? 
Brämhults hallon <333

Senaste lästa bok? 
I trygghetsnarkomanernas land

Vem kramade du senast?
Henke

Har du spelat kille i teater?
Ja, HAHA, Alexander hette jag

Duscha eller bada?
Duscha, inget big fan av att bada flyter bara omkring i badkaret

Kan du ditt mobilnummer utantill?
Ja men de tog ett tag

Har du tråkigt?
Ja överdrivet

Stockholm City, Metro eller SE?
Finns .SE fortfarande? Brukar läsa metro

Hur tar du dig till skolan?
Buss och tub

Sjunger du på toan?
Nej inte vad jag vet i alla fall

Vilken färg har din jacka?
Vilken utav dom?

Är du höjdrädd?
Beror på

Vilket land vill du åka till? 
Thailand

Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Johannas sexberättelse om hennes senaste ragg

Vad ska du göra nu?
Fixa te! MUMS







Fyfan vad jag är äcklig, hahaha



...

Trött på att ha gråten i halsen, men vill inte gråta.
Känner mig ensam. Fast.


Vill göra någonting så att jag slipper tänka.









dör långsamt





bakis

Nej jag har inte legat och sovit fram tills nu, roligt nog väcktes jag av ett samtal kl 11.30 idag av ett okänt nr, jag svarar och då är det en tjej från uniflex som ringer och frågar om jag kan komma på arbetsintervju idag. Flög upp ur sängen och tog en lååång dusch för att vakna till och fixade mig sen drog jag. Jag tyckte intervjun gick bra, det är så kul att jämföra den här intervjun med tidigare intervjuer för jag minns verkligen hur nervös jag var på min första arbetsintervju, nu är man avslappnad och kan prata utan att börja stamma och det kanske är en fördel, ha ha.

Henke har vart världens underbaraste och gulligaste pojkvän. Han har lagat middag, köpt öronproppar så att jag äntligen kan få en hel natts sömn och det absolut bästa, han köpte en ben&jerrys till mig <3<3 Sen har han klappat mig och kramat mig medan jag har gnällt på hur ont jag har i huvudet och hur synd det är om mig. :)







utgång

Väntar på att maten ska bli klar, ska va i vällingby om 1 timme och möta upp ullis. Vi ska hem till nån Christine som bor i hornstull och föra, sen blir de utgång. Höres :)






slår ut sin vrede

Ännu en sömnlös natt, så jävla jobbigt och jag vet inte vad det är som håller mig vaken. Det sägs att innan man lägger sig ska man inte sitta vid datorn och inte heller kolla på TV, eftersom att hjärnan måste smälta alla intryck innan man kan slappna av. När man sitter vid datorn eller kollar på TV så får hjärnan en massa intryck och därför håller man sig vaken. Men problemet är att om jag inte har någonting specifikt att tänka på innan jag somnar, ligger jag och försöker fundera ut vad det är jag ska tänka på, och det får mig att gå på högvarv, kan inte slappna av, kan inte ligga still. Mellan kl 03.00 - 03.45 gick jag på toa och kissade 6 gånger, normala människor brukar kissa kanske 6 gånger om dagen, jag gjorde det på 45 min!!! Aja, lyckades i alla fall somna tillslut efter många om och men, men då vaknade jag av att katterna höll på och föra massa oväsen, sen gick Henke upp och då vaknade man ju till ännu mer.

Jag ska i alla fall försöka plugga lite nu, sen sova en stund. Ikväll är det utgång och jag känner mig överdrivet taggad. Fan va jag behöver det här. Och vet ni vad jag behöver ännu mer? Ett RIKTIGT lov, bara slappa arslet och inte behöva tänka på någonting. Det skulle sitta JÄVLIIIIGT fint.








Kärlek övervinner allt, men Fredrik han är hjärtlös han har inget alls.

Det är dom fria valen för individen, som är hjälplös hemlös i vintertider, sen finns det dom som älskar att ärva, tycker att man får skylla sig själv när det kärvar, vad är oddsen till barn till en vd, jämför det med en som saknar ett CV, men har ett par sidor i ett belastningsregister, på tal om det fria alla aktivister. Det här är mellan mig och vår statsminister, för min mamma är en utav dom du satt i klistret, Fredrik, är det svårt att vara hederlig? Som du håller på är det svårt att va fredlig. Känner du ens någon som går på bidrag? Varken har något hopp eller liv kvar? Du vet en av dom ni har svårt att lita på, du vet en av dom ni anklagar för fusk? Du vet en av dom, fråga kronofogden, han har reda på dom. Om du har ett samvete har du säkert problem, Filippa måste ligga sömnlös hon med.











skit natt

Har knappt sovit någonting inatt, la mig vid halv 12, vaknade kanske 5-6 gånger tills Henke gick upp, när han hade dragit somnade jag och sov till typ kl 10 och vaknade bara en gång.

Har suttit o degat sen ja vaknade, eller jag har noppat ögonbrynen och käkat frukost. Ska sminka mig o fixa håret sen ska jag åka till Kista.

Kan det sluta snöa snart? SNÄLLA?










cant tell me nothing now, baby i know how to fly, cant nothing hold me down, im going touch the sky



Myskväll

Vilken myskväll det blev! Efter desperate la jag mig i ett varmt skumbad och kollade på 1 avsnitt Sex and the city, sen la jag ansiktsmask och fixade naglarna, sen lagade jag mat åt mig och H. Efter det har vi legat i soffan och kollat på ett avsnitt Heroes och druckit te. Lugn, mysig kväll helt enkelt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men först ska jag röka.


Ciao!





Balen i 9an


Pluggdag nr 1

Henke väckte mig när han gick upp kl 5.30 imorse och jag kunde inte somna om förrän han hade gått hemifrån. Var helt dödstrött när klockan ringde så jag gick upp rätt sent idag. Hade lovat honom att laga lunch till honom så det var bara att ställa sig i köket och laga mat! Nu har jag suttit och skrivit på mitt projektarbete i snart 2 timmar och jag har fått sjukt mycket gjort. Nu känns det i alla fall som att jag har tagit igen rätt mycket men det är fortfarande mycket kvar som måste göras. Kan i alla fall pusta ut lite grann för nu ser jag ljuset i tunneln och då känns det helt plötsligt mycket lättare.

Nej nu får det vara färdigskrivet för idag, ska äta lunch nu och kolla på ett avsnitt Desperate housewives, det är jag fan värd!







En av bilderna till mitt projektarbete. Jag gör en kalender och här är Ullis min modell till Oktober


RSS 2.0